Buna ziua si la multi ani! Eu zic ca, daca era sa se intample, se intampla deja. Dar, slava Domnului, nu s-a intamplat. Dar trebuie sa ai si tu grija sa nu mai bei atatea energizante o data si, cu atat mai putin, sa le combini cu alcool. De data asta, ai avut noroc, dar data viitoare...nu se stie. Eu nu vreau sa te sperii, ci sa te previn. Sper ca ti-am fost de folos! Te pup si iti doresc sa ai o zi frumoasa si un An Nou fericit!;-*
Stai departe de orice stimulent in urmatoarele zile (energizant, alcool, tigari, cafea, cola, chiar si sport) si o sa iti revii.
Fa ce a zis Bondarel99. In plus, bea multa apa azi (cel putin 3 litri, poate chiar 4 dar distribuiti in cursul zilei, nu deodata ca ti-ar face mai mult rau). Nu te agita. Relaxeaza-te, te va ajuta. De murit, deja nu mai mori.
Dacă era sa mori nu ne mai scriai deja. Cu toate astea ai făcut cea mai periculoasa combinație. Alcool cu porcăria aia de energizant
Da frate, o sa mori. Eu zic sa pregatesti totul din timp sa nu ii mai complici pe ai tai. RIP...
Nu puteai sa cauti inainte de a bea atat efectele amestecurilor? Vezi tu efectele in timp, iti distrugi sanatatea treptat cu porcarii din astea
Accum ce mai conteaza si o tigare in plus,deja raul este facut cat priveste faptul ca nu bei in general, de ce ai facut-o in mod special, doar pentru ca si ceilalti beau la fel? Nici eu nu beau alcool niciodata si chiar daca altii bea, eu nu ma iau dupa nimeni, nu fac nici un fel de exceptie in legatura cu alcoolul sau tigarile.Nu exista nici un fel de ocazie pentru a deraia spre chestii rele
O fac ca sa ma distrez... si nu am baut mult si repede, ci treptat pe parcursul noptii, si chestia e ca am combinat cu energizant fara sa imi dau seama ca deja bausem 3-4 energizante combinate cu jb la sfarsitul noptii, deci a fost o greseala mare. Vreau sa PRECIZEZ ca nu m-am imbatat!
Țin minte că și eu băgam în mine atâtea pe zi. Marea greșeală a ta a fost că le-ai combinat cu alcool.
FurduiNelu întreabă: