| theo2004 a întrebat:

Am calcat intr-o sticla si am scos-o, dar nu stiu daca a mai ramas sticla inauntru, am incercat sa apas ca si cum sparg un cos dar nu ma doare, in schimb ma doare cand merg si inca mai curge sange. am puse pansamente de la magazin, am spalat rana afara cu apa si cand am ajuns acasa am pus si spirt dar nu m-a mai durut, inca mai curge sange cate putin cand pun presiune pe rana(pe scurt cand merg).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Mergeți la UPU pentru vaccin antitetanos, curățarea ranei și tratament cu antibiotice.

| theo2004 explică (pentru ValentinMihai78):

Chiar trebuie pentru o bucata de sticla?

| theo2004 explică (pentru ValentinMihai78):

Stiam ca pentru cuie, infine trebuie facut beaparat astazi sau pot si maine?

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru theo2004):

Fiecare face cum îl taie capul! Eu v-am dat un sfat de bun simț, care l-ar da orice medic. Am făcut cursuri de prim ajutor și unul dintre sfaturi primite acolo, a fost să mergi la doctor, la orice tăiere serioasă, mai ales dacă e vorba de cioburi. A trecut o zi de aseară, faceți cum vreți!