anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cam racit putin organul genital si cineva mi-a zis ca ar trrebui sa-mi fac ceva baie din buruieni ceva de la farmacie ce sa folosesc ca sa-mi treaca... fara sa faceti misto va rog plzzz ajutati-ma dau funda si vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IncorrectUsername a răspuns:

Uite scuze ca te-am dat peste cap, dar mama mea mi-a spus ca nu cu bicarbonat ci cu apa fierbinte si cu sare gronjoasa.Pui 2l de apa intr-un lighean, pui 5 linguri nu lingurite de sare gronjoasa si stai acolo 30-60 min.Cum am mai spus, fa asta5-6 zile. Succes!

7 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Io zic sa ii cumperi niste servetele, nu de alta -dar sa nu ii cura si nasul.

| IncorrectUsername a răspuns:

Pune intr-un lighean 1-3 l si putin bicarbonat(nici prea mult nici prea putin), stai acolo 30-60 min.Fa asta timp de 5-6 zile daca nici atunci nu-ti trece du-te la farmacie.

| Beby7 a răspuns (pentru IncorrectUsername):

Scuze dar cei aia bicarbonat? de unde sa-l iau?

| IncorrectUsername a răspuns (pentru Beby7):

Aoleu,nu stii ce-i ala bicarbonat... Uite aici si cred ca la magazin e vreo 50 de bani. http://www.google.ro/......tp?/imgres

Dar cit sa pun cam cite linguri?

Da sarea gronjoasa se vinde la magazin da?

Da,normal.

Uite scuze ca te-am dat peste cap, dar mama mea mi-a spus ca nu cu bicarbonat ci cu apa fierbinte si cu sare gronjoasa.Pui 2l de apa intr-un lighean, pui 5 linguri nu lingurite de sare gronjoasa si stai acolo 30-60 min.Cum am mai spus, fa asta5-6 zile. Succes!