| stefanoiu a întrebat:

Am cancer de prostata, ma poate ajuta cineva? cu orice:un sfat, un tratament, un doctor...
MULTUMESC,
DOAMNE AJUTA!,
adresa de email:staderif@gmail.com

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| divinestar a răspuns:

Pentru o afectiune atat de serioasa cum e cancerul de prostata, pentru a avea un diagnostic precis, trebuie sa realizati investigatii la serviciile medicale de specialitate, in sectia de Urologie.
Pentru prevenirea, dar si pentru tratarea afectiunilor prostatei, va recomand produsul Prostataprotect, capsule sau tinctura, produs de laboratoarele Santo - Raphael, Steaua Divina, din Bucuresti. Va recomand o consultatie medicala la cabinetele medicale de la Centrul naturist de sanatate Steaua Divina.

| shushulina a răspuns:

As vrea sa va recomand o batranica din judetul neamt, mai exact in borca...sat.sabasa...care face minuni! va spun din propria experienta! tata a suferit de aceeasi boala si acum nu mai are nimic! aceasta batranica se numeste tanti ana si dansa stie foarte bine ce trebuie facut! acesta este numarul ei de telefon:0233/269600 dar in cazul in care nu raspunde va puteti deplasa pana acolo in zilele lucratoare nu in duminici si sarbatori! nu va costa mult si va garantez ca o sa va vindecati! eu sper sa aveti incredere si sa mergeti pana acolo pentru ca dansa face minuni doar cu plantele si alifiile facute natural! nu strica sa mergeti pana acolo si cred ca n.o sa va para rau! sper ca v-am fost de ajutor!
MULTA SANATATE!