anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cancer de stomac am dureri puternici in parcursul zilei si nu-mi pasa de viata mea chiar nici la medic nu merg voi cat timp credeti ca o sa mai rezist asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prin prisma activitatii tale anterioare pe site, mi se pare o gluma proaste. Nu orice durere de stomac e cancer. Mie, sincer, mi-ar fi frica sa spun asa ceva, din simplu motiv ca genul asta de "dorinte" in general se implinesc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu mergi la medic cum de știi că ai cancer?
Reziști până te pune durerea jos sau apar complicații ale bolii ori până la ultima suflare.
Mergi de urgență la un medic oncolog pentru tratament, nu lăsa viața să se scurgă așa ușor din tine, luptă cu boala!
Sănătate.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ai cancer pe naiba! In 25 mai ai postat o intrebare in care spui ca ai fost la medic si ai rezolvat problema digestiva! Ai facut cancer intr-o saptamana?
Eu cred ca te plictisesti din greu (asa cum spuneai in alta postare a ta) si acum te distrezi pe seama noastra! Asa cum spunea si @Brigaela, ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca!

| fabiola a răspuns:

Nu-ti pune singur diagnosticul iar despre viata... daca tie nu-ti pasa de ea, altora nici atat. Asa ca lupta si nu te da batut!

mira
| mira a răspuns:

S-ar putea sa ai un ulcer.Cu dieta si medicamente te poti vindeca.

| anad a răspuns:

Pai, spuneai intr-o intrebare anterioara ca ai fost la doctor si ai rezolvat problema cu durerile de stomac! Ti-a spus atunci doctorul ca ai cancer? Cum de nu te-a internat? Trebuie sa mergi la medic sa-ti dea un tratament ca nu e cancer ci mai degraba o gastrita din cauza alimentatiei si a stresului, supararii etc. Sanatate!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca glumesti, o fac si eu: Pana da soarele!
Daca nu, trateaza-te!
Sanatate!

| Sin a răspuns:

Ce ai tu e mai degraba gastrita. Daca aveai cancer nu mai stateai tu acum pe net.

| andre999 a răspuns:

Du-te la medic trateazate cancerul va metastazia daca este malign si fara tratament iti vei scurta viata. daca este benign poti scapa definitiv de el. Macar du-te la biserica si incearca sa schimibi ceva la tine, bolile trupului sunt de fapt manifestari ale bolilor sufletului.

| Alien a răspuns:

Iti dau un siret sa te spanzuri de bec? happy

| alex2009 a răspuns:

Onule du-te si vorbeste cu un psiholog viata este frumoasa grea usoara cum este ia. Medicina a avansat foarte mult du-te la doctor si respecta cu strictete ce zice acesta.

| Andrei_2426 a răspuns:

Nimeni nu iti poate spune exact cat timp mai traiesti sau cat o sa te mai doara sau chesti de genu asta daca nu ne spui in ce stadiu si de cat timp ai aceasta problema.
si sincer imi pare rau pentru tine.

| 2696 a răspuns:

Intrebarea asta tu ar trebui sa ti-o pui...imi pare rau ca ai intrat intr-o depresie dar gandeste-te ca daca continui asa nu-ti mai ramane nici o zi sa te bucuri de viata. Iesi si du-te la medic fi optimist si nu trai cu gandul ca maine te vei duce, fa ceva pentru ca tu sa te bucuri mai mult de lucrurile din jur, informeaza-te si ai credinta ca intr-o zi totul va fi altfel. Poti chiar sa iti iei toti prietenii sa petreci si sa faci gesturi umanitare prin aceasta atitudine Dumnezeu te va scapa de boala.Imi amintesc de un articol pe care l-am citit anul trecuthappy era vorba despre o batrana care mai avea doar sase luni de trait si totusi era mai vioaie ca niciodata isi traia viata din plin si nu regreta nimic...si tu poti face la fel, conteaza doar atitudineawinking bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca il iubesti pe BUNUL DUMNEZEU du-te la biserica si spune Preotului ce ai. Bunul Dumnezeu de salvează. Ai multă încredere în "EL".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maxim un an.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok am un leac. Da-mi un mail la djboto1@hotmail.com.