| NowForYou000 a întrebat:

Am cateva probleme cu tenul. A imbatranit, are roseata, sebum si cateva cosuri. Am auzit ca cele mai bune produse pentru astfel de probleme sunt cele de la Gerovital. Intrebarea mea este : daca imi cumpar astazi de la ei o cutie de fiole pentru intineririe si hidratare, o crema pentru sebum si una de curatare, efectele vor persista un timp? Vreau sa ma vad cu cineva la vara prin iulie la mare si nu as vrea sa merg cu fața asta. As vrea sa stiu daca folosesc produsele luna aceasta, efectele pot ramane cateva luni sau efectele sunt doar cat folosesc produsul. Nu vreau ca fața mea sa revina la normal dupa ce le termin. Deci raman... sa stiu daca sa folosesc produsele acum sau la vara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La 16 ani ti-a imbatranit fata?
De apa si sapun ce stii, face bine la fata?
Te sfatuiesc ca pana la 30 de ani, sa speli fata seara si dimineata cu apa si sapun si vei avea fata proaspata si curata, fara riduri si fara probleme.
Lasa cremele de hidratare celor de peste 30 de ani, ca nu-i nevoie la tine, decat de o curatare sumara si evitarea soarelui, ca sa nu ti se inroseasca fata.

1 răspuns:
| SMH a răspuns:

Efectele difera de la prrsoana la persoana.
Pot sa nu functioneze pentru tine.
Un mic trick pe care-l folosesc cand vreau sa scap de cosuri e sa nu mai mananc dulciuri, chipsuri si lapte vreo 1-2 saptamani. Sa ma spal pe fata de 2 ori pe zi. Si sa fac dus zilnic. De preferat imediat de ma scol unsuros. +sa nu stau toata ziua in fata calculatorului.
Rutina asta nu le vindeca, ci le previne sa mai apara. La mine functioneaza. Mi-au trebuit vreo 7-8 ani de acnee sa-mi dau seamalaughing