| Anonima_5812 a întrebat:

Am cateva uleiuri esentiale( de pin, eucalipt, busuioc, portocale di de tea tree). Nu stiti din intamplare cum se folosesc impreuna sau ce sa fac cu ele... poate parfumuri sau ceva de genul acesta. DAU FUNDA MARE... orice e de ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Eu am din floare de crin si il folosesc in loc de parfum. Tine mult mai mult.

| Corina a răspuns:

Aceste esente le poti folosi pentru a parfuma camera. Iti cumperi o lampita de aromoterapie si in vasul cu apa pui 2 picaturi din ce esenta vrei tu. Cand apa se va evapora, va imprastia si parfumul in incapere.

| Corina a răspuns:

Aceste esente le poti folosi pentru a parfuma camera. Iti cumperi o lampita de aromoterapie si in vasul cu apa pui 2 picaturi din ce esenta vrei tu. Cand apa se va evapora, va imprastia si parfumul in incapere. Cand faci baie, poti pune si in apa cateva picaturi de esenta pentru inviorare si improspatare.