Raspunsul il gasesti aici : http://simptome-remedii.ro/afisare.php?afectiune=slabit. Se pare ca a functionat. Gasesti, de asemenea, articole despre cum sa duci o viata sanatoasa si remedii naturiste pentru tot felul de afectiuni. Succes!
Hei nu poti da din palme si gata slabesti...nu se poate...
Tine un regim:elimina : dulciurile, sucurile, prajelile, grasimile, pastele, sosurile etc
Si asa vei slabi in timp.
Nu manca dupa ora 5. consuma multa apa, ceai verde.
Incearca dieta Weight Watchers. Acum cateva luni, o prietena a tinut aceasta dieta si a slabit destul de mult si nu a mai luat in greutate. Dieta nu presupune infometare, ci este un regim alimentar bazat pe un sistem de puncte. Vei gasi pe internet informatii legate de calcularea numarului de puncte si chiar retete. Daca doresti, pot sa-ti trimit tot ce am in legatura cu aceasta dieta.
Succes!
Stii "Povestea lenesului" de Ion Creanga? Cand ti-am citit intrebarea mi-a venit in minte intrebarea lenesului:Muieti is posmagii? Daca nu ai un handicap fizic major, nu vad ce te impiedica sa faci miscare. Sau poate ca nu ai auzit ca MISCAREA= SANATATE.
Miruna-apostol, chiar te rog sa imi trimiti tot ce ai legat de acea dieta. am sa caut si eu pe net si cu ce imi dai tu poate reusesc