| FataDinVecini a întrebat:

Am cazut acum 4 zile si am o vanataie galbena cu chestii albastre in ea pe genunchi. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

Daca vanataia e deja galbena e aproape vindecata. Sa nu pui comprese reci pentru ca face vaso constrictie si nu mai e vorba de inflamatie la 4 zile. Pune comprese calde si daca ai, unguent cu arnica montana dar nu are rost sa te stresezi pentru o mica vanataie care oricum se vindeca singura in inca cateva zile.

| Gabiiiiiii a răspuns:

Astepti sa-ti treaca. In maxim o saptamana o sa dispara complet

| AngelDark11 a răspuns:

Pune comprese cu apa rece, in cazul in care te doare tare pune gheata.
Dupa ce compresa a devenit mai calda, usuca locul si maseazal prin frecare fina cu crema de galbenele.
Cele mai bune creme pentru dureri sunt cele cu camfor. Dar nu in cazul in care ai rani deschise.
In rest ar trebui sa fie totul in regula. Daca apar alte complicati, prezinta-te la un centru de ingrijiri medicale.

| MSAna a răspuns:

E ok. O sa-ti treaca. Eu am cazut pe gheata si am una de 2 saptamani si observ ca mi-a trecut. Dar daca vrei sa treaca mai rapid cumpara-ti vreo crema sau unguent ceva. Funda? ^^