| alexia_5003 a întrebat:

Am cazut aseara si m-am lovit cu capul de un perete, mi-am pierdut memoria timp de 30 de minute, dar nici azi nu-mi aduc aminte tot, chiar cum s-a intamplat, mi-a zis prietenul meu cum a fost, dar eu nu mai stiu.Ma doare capul ingrozitor, si ma simt obosita, ametita si desi e foarte cald afara mie imi este frig.As vrea sa ma duc sa fac un control dar nu pot decat saptamana viitoare, este prea tarziu? Mi-e teama sa nu patesc ceva, se poate intampla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E mult prea tarziu saptamana viitoare. Du-te ACUM la urgenta. In clipa asta. Dar nu singura. daca nu are cine sa te duca pana acolo, cheama Salvarea si spune-le ca te-ai lovit la cap si acum te simti foarte rau. Poate ca nu e nimic grav, doar edem cerebral, dar nu e imposibil sa ai o mica sangerare intracraniana si asta poate fi extrem de grav, mortal chiar.

8 răspunsuri:
| eewan a răspuns:

Perderi scurte de memorie si ameteli in cazul bun. dar mai bine du-te la medic cat mai repedehappy

| bruno9432 a răspuns:

Loviturile la cap, chiar si mai usoare sunt destul de riscante. Spargerea unui vas de sange, tumefierea unei zone etc toate pot avea consecinte si nu se manifesta neaparat imediat dupa lovitura.
Mergi neaparat la doctor, fa o tomografie, mai ales ca pare destul de grav - pierderea memoriei e un semn destul de clar ca este ceva in neregula.

| psiholoaga a răspuns:

Se poate intampla. Si eu, acum vreo 3 ani, alergam cu sor-mea prin casa si, impingandu-ma in pat, a calculat gresit distanta si am picat fix in perete. Nu am luat in seama, cucuiul s-a dus, dupa 2 saptamani, intr-o dimineata nu m-am putut ridica din pat din cauza ametelii. Cand am reusit sa ma ridic, toata casa se invartea. Am fost de urgenta la medic, mi-au facut radiografii. Era totul ok, mi-au dat doar niste pastile pentru ameteli. Asa ca du-te acum, chiar daca la urgenta, nu amana, ca nu e vorba ca ti-a iesit un cos. Te-ai dat cu capul de beton. Mai bine fa-ti timp.

| alexdop21 a răspuns:

Du-te la medic repede, pentru ca draga alexia din cauza unor contuzii mai puternice pot aparea tumori si cu tumorile nu te joci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poate, o comotie cerebrala.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Trebuie sa mergi urgent la medic, loviturile la cap pot da nastere la complicatii grave.Saptamana viitoare e prea tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un medic neurolog.nu te juca cu sanatatea ta. e tarziu saptamana viitoare pentru ca ai nevoie de un tratament de specialitate.deoarece ti-ai pierdut cunostinta 30 de min ceea ce e mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am lesinat la fotbal si am 13 ani. am fost lovit cu mingea-n cap, am cazut si am lesinat.