E mult prea tarziu saptamana viitoare. Du-te ACUM la urgenta. In clipa asta. Dar nu singura. daca nu are cine sa te duca pana acolo, cheama Salvarea si spune-le ca te-ai lovit la cap si acum te simti foarte rau. Poate ca nu e nimic grav, doar edem cerebral, dar nu e imposibil sa ai o mica sangerare intracraniana si asta poate fi extrem de grav, mortal chiar.
Perderi scurte de memorie si ameteli in cazul bun. dar mai bine du-te la medic cat mai repede
Loviturile la cap, chiar si mai usoare sunt destul de riscante. Spargerea unui vas de sange, tumefierea unei zone etc toate pot avea consecinte si nu se manifesta neaparat imediat dupa lovitura.
Mergi neaparat la doctor, fa o tomografie, mai ales ca pare destul de grav - pierderea memoriei e un semn destul de clar ca este ceva in neregula.
Se poate intampla. Si eu, acum vreo 3 ani, alergam cu sor-mea prin casa si, impingandu-ma in pat, a calculat gresit distanta si am picat fix in perete. Nu am luat in seama, cucuiul s-a dus, dupa 2 saptamani, intr-o dimineata nu m-am putut ridica din pat din cauza ametelii. Cand am reusit sa ma ridic, toata casa se invartea. Am fost de urgenta la medic, mi-au facut radiografii. Era totul ok, mi-au dat doar niste pastile pentru ameteli. Asa ca du-te acum, chiar daca la urgenta, nu amana, ca nu e vorba ca ti-a iesit un cos. Te-ai dat cu capul de beton. Mai bine fa-ti timp.
Du-te la medic repede, pentru ca draga alexia din cauza unor contuzii mai puternice pot aparea tumori si cu tumorile nu te joci!
Trebuie sa mergi urgent la medic, loviturile la cap pot da nastere la complicatii grave.Saptamana viitoare e prea tarziu.