| GeorgeLazu a întrebat:

Am cazut de la o înălțime de 2, 5 m si am o durere in piept….pot sa respir nu am nimic rupt. Nu am nimic…nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde drk vrei sa stim noi daca ti-ai rupt ceva? Mergi la un consult medical.
Doamne, ce intrebare stupidă!

| MrAM a răspuns:

Ma uimesc intrebarile astea pe zi ce trece laughing De unde sa stim daca ai patit sau nu ceva? Ti se pare ca iti citim mesajul si ne apare direct o radiografie in fața sa ne putem da seama laughing La cum ai explicat poti avea de la hemoragie interna, angina, oase fisurate/fractura, lezarea țesuturilor moi, pneumotorax si altele laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru MrAM):

Se pare că, pe zi ce trece, prostia crește.

| MrAM a răspuns (pentru darrio2007):

????

| darrio2007 a răspuns (pentru MrAM):

Ce nu intelegi? Nu iti dai seama din intrebarea lui? In loc sa mearga la un control, intreaba pe aici?

| MrAM a răspuns (pentru darrio2007):

Nu era semnul intrebari laughing era de fapt un emoticon cu semnul ok da se pare ca nu-l citeste platforma asta si apare sub forma de? Cu alte cuvinte te aprob xd

| mihaelaaella a răspuns:

Daca ai fost la doctor și a zis că ești ok, înseamnă că poate te-ai speriat atunci
Daca nu ai fost la doctor eu îți recomand să te duci urgent mâine să îți iei o trimitere și sa te duci la doctor eu mai importanta sănătatea decât orice