Pai, ai mai multe variante :
1) te apuci de un sport, socializezi, iesi in oras, asculti muzica relaxanta, incerci sa eviti lucrurile care te enerveaza
2) daca nu functioneaza nimic din cele de mai sus incearca o cura de 10 zile de ceai de tei (in loc de apa) si magne B6 (6 tablete pe zi) da nu mai mult, ca faci calculi renali.
3) combini terapiile de la punctul 1 si 2
4) daca nu functioneaza nimic, mergi la psihiatru pentru niste calmante usoare.
5) daca toate incercarile au esuat, in ultima instanta, mergi la psihiatru pentru a incepe o cura cu antidepresive
* calciu nu se administreaza concomitent cu magneziu, se absorb mai bine separat
calciu se absoarbe mai bine din capsulele efervescente, impreuna cu vitamina D iar magneziu se absoarbe bine impreuna cu vitamina B6
atat la calciu cat si la magneziu schema este de 10 zile si 10 pauza, fara pauza faci calculi renali, atat de la Ca cat si de la Mg.
Calmantele nu se elibereaza fara prescriptie decat daca ai pile. Supradoza de calmante poate duce la deces, trebuie sa consumi cu precautie alcool in combinatie cu calmante si, preferabil sa nu consumi deloc.
Antidepresivele nu functioneaza imediat, este nevoie de o scheme de 3-6 luni de tratament, sau chiar 1 an, depinde de caz.
La inceputul tratamentului cu antidepresive (primele 3-4 saptamani) eviti alcoolul si drogurile, altfel te spargi de nu te mai trezesti
Ia Persen sau du-te la psihlog... mai bine prima varianta si daca nu iti trece mergi la un psiholog.
Sa iti dai seama de ec ai ajuns in starea asta.cauza depresiei.si apoi s ate gandesti de 10 ori daca merita sa stai in acest stres emotional pentru motivele respective.
Cam greu. si eu am trecut prin asa ceva si inca nu m-am vindecat. banuiesc ca exista un anumit motiv. incearca sa rezolvi lucrurile. sa asculti muzica vesela, dar pun pariu ca nu ai chef de nimic, nimic. incearca sa fi tare, sa te pozitivezi tu singura. nu stiu care e motivul, dar o sa fie bine! incearca sa iesi pe-afara, sa faci ceea ce-ti place si ce te face sa te simti bine :*.
alexaaa întreabă: