| daffyduckk a întrebat:

Am cazut si m-am zagriat rau pe fata, simt ca-mi ia foc fata, stiti cumva cu ce pot sa-mi dau sa treaca mai repede rana asta? sau cum pot s-o acopar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Incearca un unguent ca Tetraciclina sau cu flori de galbenele. Numai ca trebuie sa te feresti sa stai in praf, aburi, etc pentru ca se poate infecta daca rana este adanca. Iti recomand sa nu acoperi fata cu fond de ten sau altceva ca sa ascunzi zgarieturile pentru ca fondul de ten nu este un medicament, iar el intrand in rana, nu iti va face bine. O alta idee ar fi sa te prezinti medicului de familie, el ti-ar recomanda exact ceea ce ti-ar trebui.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-te cu betadina in primul rand, sa nu ti se infecteze iar apoi bandajeaza-te.

| blueheart a răspuns:

Uleiul de arbust de ceai (MELALEUCA spp.)
Miere sau zahar tos
Baneocin unguent
Sper ca te-am putut ajuta happy

| 1AlexS a răspuns:

Eu zic ca sterilizezi cu niste revanol! Sau cu spirt! So fi inflamat.

| justsara a răspuns:

Trebuie sa cureti bine locul cu apa si ar fi foarte bine daca ai avea o planta aloe vera, este cel mai bun cicatrizant. Zgarietura se cicatrizeaza imediat si se vindeca foarte repede; daca nu poti incerca o crema pe baza de galbenele si ceara de albine(din cea pe care o gasesti la farmaciile plafar este mult mai eficienta).happy

| Laryley a răspuns:

Incearca cu apa oxigenata si dupa, pune un plasture

| knc3rik a răspuns:

Incearca acest site si vei reusi sa faci bani frumosi doar din vizionat reclame http://www.trackingus.info/. Garantat 100% (doar clickuri ) Banii ii primesti instant prin intermediul PayPal