| LauraaLauraa a întrebat:

Am cearcane foarte mari si move si nu stiu de ce. Mi-am facut analizele, sunt sanatoasa. Beau multa apa, dorm foarte mult, nici la calculator nu pierd ore, mananc sanatos ( fructe, legume ). Am incercat cu castraveti, cartofi, pliculete de ceai, lapte dar nimic straight face Nu pot iesi din casa fara un corector, deoarece daca ies nemachiata parca sunt batuta la ochi sau drogata. Stiti remedii care au rezultate foarte bune pentru a scapa de cearcane? Sa albesc zona acea din jurul ochilor? Va rog foarte mult, chiar vreau sa scap de aceste cearcane, credeti-ma crying FUUUUUUUNDA :*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DeeaV a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, desi mi-am revenit cu somnul si dorm ca un om normal, am cearcane pana la genunchilaughing Cred ca statul la Pc e problema primordiala. Incearca niste creme anticearcan desi sub 25 de ani nu sunt indicate pentru ca tenul e inca tanar. Ar trebui sa se refaca de la sine.

| Hinatique a răspuns:

Pot fii și de la retenția de apă, adică atunci când bei prea multă apă sau consumi prea multă sare. Sau poate ești anemică. Depinde dacă ai cearcăne albăstrii inseamnă că ai o boală pulmonară, iar cele negre / cenușii înseamnă că ori ești anemică ( adică nu ai destule vitamine în corp precum calciu ...etc.) ori de la stres. Dar poate le moștenești din familie. Cearcănele mai pot apărea dacă fumezi, de la consumul excesiv de dulciuri, sau lipsa de vitamina K. laughing Cam atât știu. Sper că te-am ajutat!