| NuStiuCeNumeSaPunFrate a întrebat:

Am cei 2 dinti de sus din față unul peste altul si se vede foarte urat. Daca imi pun aparat dentar o sa ii indrepte sau trebuie o operatie ceva? Si daca da, e greu sa porti aparat dentar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, se poate remedia cu aparat dentar, nu îți trebuie nicio operatie. Si eu am fost in aceeasi situatie, aparatul dentar nu e greu de purtat dar trebuie sa ai mare grija la ce mananci. Baftă in continuare!

| Claudia45 a răspuns:

Cu aparat de îndreaptă.
Dacă ai ocazia eu îți spun sa îți pui aparat dentar fără sa eziti. E foarte Ok chiar și pentru dantura cu probleme mici. Sa vezi după ce frumos o sa arate. Și nu doare, te deranjează mai mult dar atâta tot, o sa te obișnuiești repede.

| DanyDav a răspuns:

Sa te vada medicul si el iti va spune exact in ce situatie te afli, daca este loc sa-i aseze cu aparatul sau rebuie sa faca vreo extractie/ operatie.