anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am celulita. Nu se vede decat daca strang cu degetele carnea de pe picioare (scuzati expresia) Un tip mi-a recomandat sa ma duc la sala, ca cica-n 2 saptamani ma scap. Imi face masaj anticelulitic si ma pune la benzi.

Bun acum problema e ca eu sunt normala (adica nici grasa nici slaba) si mi-e frica daca merg la "sala" sa nu slabesc mai raucrying In trecut datorita unei despartiri ajunsesem atat de slaba in prag de anorexie. Acum de vreo doua luni mi-am mai revenit si sunt normala. Dar mi-e frica sa nu redevin uscata crying

Asa ca ce ziceti? Mai merg la sala sau nu? Adica imi doresc sa scap de celulita dar mi-e frica sa nu salbesc crying Oare e neaparat necesar sa trec si la aparate? Daca nu vreau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Anailyn a răspuns:

Pai mananci in mod normal si faci sala, si eu mi-am luat tot felul de creme si crede-ma, n-au dat rezultat, doar imi facea pe moment pielea mai fina si atat, dar poti alerga de exemplu in fiecare seara sau odata la 2 seri, sau dimineata, in felul asta intreti picioarele, nu slabesti exagerat si mananci normal, nu manca fast food, pe langa faptul ca ingrasa, nu sunt sanatoase, sa stii ca daca faci sport nu inseamna ca slabesti, ci sanatatea. Nu ai sa devi schelet daca manaci 3 mese pe zi si 2 gustari, sa mananci normal nu sa te arunci pe mancare de teama ca slabesti altfel, deci stai linistita, daca faci sala, fa in zona picioarelor:* bafta si ai grija de tine

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Deeniisaa a răspuns:

Du-te la farmacie si cauta o crema pentru celulita.Stiam de la matusa mea, ca sunt niste pliculete foarte dragute si scapi destul de repede de celulita! Succes.