| princess_2636 a întrebat:

Am citeva kg in plus as vrea sa scap de ele cit mai repede puteti sa ma ajutati? Sa imi recomendati ceva diete sau exercitii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Este esential in opinia mea sa ai 3 mese pe zi.eu asa am slabit.dim la micul dejun, pranzul la 12 si cina la 6.adica dupa 6 sa nu mai papi tongue daca vrei bei si tu doar o cana de lapte cu cacao sau o cana de ceaihappy poti mesteca gume sa nu mai ti se faca foame.laughing sau daca tie foame fooooame.sa mananci un nestle fitness.happy si poti manca nestle fitness in locul la o masa de exemplu pranzultongue eu asa am slabit. aveam in jur de 60 si 1.70 si acum am 52. aa si desigur faaaaaaaarrrrrrrrrrraaaaaaaa grasimi si prajelihappy poti bea iaurt de acela nutri day de baut.e chiar bun si te ajuta sa slabesti; d FUNDOI?

4 răspunsuri:
| HelpMeNow a răspuns:

Acuma ca este vreme frumoasa, ai putea sa iesi si sa alergi, 30 minute - 1 ora ar fi perfect, vei transpira si tot odata vei da jos din greutate big grin

| Addiction a răspuns:

Poti sa manici salate, fructe mai multe, fara grasimi. Din exercitii poti alerga, poti sa faci abdomene. Si poti sa bei pe zi 2 litri de apa.

| princess_2636 explică:

Mersi mult la toti dar as mai vrea sa aflu cite ceva in cit timp slabesc x kg?