| Gingeriki a întrebat:

Am citit ca rosiile acelea tuguiate din piata sunt tratate cu stimulente periculoase. Nu pot renunta la ele, sunt cele mai gustoase. Voi ce parere aveti? Le mai cumparati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Anon31241212 a răspuns:

Da ce nu e tratat chimic in ziua de azi? Eu mananc tot de alea si nu am nimic. Stiu ca sunt super gustoase.

| TheDorothy a răspuns:

Orice aliment in zilele noastre este alterat chimic.Pe internet in general se gasesc multe neadevaruri, parerea mea este ca poti sa le mananci in voie deoarece daca ar fi cu grad ridicat depericol ar fi inlaturate imediat de pe piata!

| mariatanase a răspuns:

Te inteleg, si eu ador acele rosi, pur si simplu is prea gustoase, de ceva timp nu am mai cumparat. daca consideri ca nu sunt bune pentru organismul tau incearca sa nu mai mananci rosii ca iti vei aminti si el maiprobabil o sa dai fuga sa cumperi.

| FaraNume1245 a răspuns:

Cu siguranță sunt tratate cu tot felul de prostii. Nu le cumpăr.

| sierra1 a răspuns:

După ce ne-ai scris asta, salut, nu mai cumpăr!

| nelyjoly a răspuns:

Noroc ca nu ploua cu rosii stimulate.

| minrest a răspuns:

Sunt stimulate ca sa fructifice, in schimb nu li se pune ingrasamant. Se numesc Precos. Ia acelasi soi, dar fara tugui, alea sunt stimulate doar cat trebuie. Dar poti sa iei si asa, sunt stimulate cu un hormon de-al rosiilor, nu mare lucru.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu sunt tratate cu "stimulente periculoase" ci doar cu chimicale.
Iar daca le speli foarte bine cu apa calda, poti sa le mananci fara probleme.

| xerxes1 a răspuns:

Mananc putine rosii si doar in sezon. Tuguiatele in niciun caz.

Întrebări similare