| Shuellen a întrebat:

Am citit fel de fel de intrebari despre carcei, insa nimeni nu a adresat o anume intrebarebig grine ce mi se pun carcei in timp ce dorm? insa nu numai odata pe noapte, de doua, trei ori.Este foarte enervant avand in vedere ca ma scol data peste cap dintr-un carcel.Imi ziceti si mie daca e posibil din lipsa de calciu sau vitamina C nici eu nu stiuthinking Ce imi recomandati sa scap de acest disconfort? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ete o lipsa de magneziu. Cea mai simpla solutie este sa bei apa minerala bogata in Magneziu: Valea Brazilor sau Biborteni Forte.

| nighter a răspuns:

Lipsa de calciu si magneziu este cauza principala a carceilor. Daca esti convinsa ca ai un aport suficient de calciu pentru organismul tau si totusi problemele tale continua sa existe, asigura-te ca aduci suficienta vitamina D (pentru asimilarea calciului), vitamina C. O alta cauza a carceilor poate fi strangularea unor vase de sange, dar nu cred ca este cazul. Presupun ca ai o tinuta lejera pentru dormit, dar ai in vedere si acest aspect.

| Zenithf a răspuns:

Lipsa de calciu si magneziu. Se poate si sa ai o circulatie periferica proasta, din cauza asta muschii se oxigeneaza insuficient si se contracta, provocand astfel carceii.
Pentru carcei gasesti info aici: http://sanatate.acasa.ro/......u-810.html
Pentru circulatie, trebuie sa ai grija cu alimentatia, exclude grasimile de origine animala, carnea grasa, consuma numai lactate slabe, manaca peste oceanic sau nuci/seminte, acestea au un continut mare de uleiuri omega-fat3, care sunt bune pentru sistemul circulator si pentru creier. Limiteaza consumul de zahar si produse zaharoase, sau mai bine inlocuieste-le total cu miere si fructe uscate. Consuma fructe si legume cat posibil mai proaspete, ele sa formeze cel putin 40% din dieta ta.

| katala a răspuns:

Imi pare rau @Brigaela, dar @nighter are dreptate!
@Shuellen, ia de citeste
http://www.topsanatate.ro/articol/cat-de-des-ai-carcei-22230.html