| RosalinaB a întrebat:

Am citit intr-un articol ca biocarbonatul de sodiu inalbeste dinti, da e drept, dar nu roade nimic nu strica nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Julieღ a răspuns:

Este adevarat. Bicarbonatul ajuta la albirea dintilor dar nu este bun folosit in exces. daca vrei sa-l folosesti te sfatuiesc sa-l amesteci cu pasta de dinti. vei vedea rezultate in 1-2 saptamani. =) Succes!

10 răspunsuri:
| crisbebe a răspuns:

S-ar putea sa distruga gingia dar eu iti recomand sa te speli cu sare de vreo 3 ori pe zi te speli cu sare si apoi cu pasta si o sa ii albeasca

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Hey,albeste...sryhappy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat albeste dinti dar daca te speli cu sare iti trici smaltu poti folosi zeama de lamie si bicarbonat de sodiu te dai pe dinti timp de 10 minute dupa care te speli cu pasta de dinti. fund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu roade nimichee hee Asa cred deoarece dentistul meu mi.a recomandat sa pun bicarbonat este pasta de dinti si pentru alte probleme- gingivale! in plus exista si pasta de dinti care are deja in reteta ei bicarbonat de sodiu, colgate cu bicarbonat asa se cheama din cate stiu eu. Asa ca sa nu iti fie frica, foloseste-o cu incredere! Pupici si un zambet stralucitorwinkinghee hee

| ILied a răspuns:

E adevarat. Si eu l-am folosit doua saptamani si a dat rezultate bune. Nu stiu ce crezi tu, dar nu strica nimic. Doar inalbeste dintii. Nu da un miros ca pasta de dinti.

| BiancaDenisa a răspuns:

Da,ii inalbeste.Eu folosesc bicarbonat si nu am patit nimic la dinti, doar mi a inalbit.Asa ca poti folosi fara frica, doar ca nu e recomandat in exces.Deci sa nu folosesti mult bicarbonat! Succes...

| erika13 a răspuns:

Ciao,nu strica nimic, doar sa amesteci bicarbonatul cu un pic de apa, sa nu fie bicarbonatul uscat ci mai umed.

| RoXxy a răspuns:

E bine ca bicarbonatul sa fie folosit impreuna cu zeama de lamaie si aplicat pe dinti dupa care lasi sa actioneze cateva minute si mai apoi te speli cu pasta de dinti.Sa nu abuzezi de asa ceva! E adevarat ca nu iti strica dintii dar nu trebuie folosit de mai mult de 2 ori pe saptamanawinking

| EmaS a răspuns:

Da este bun,pui acel praf pe periuta de dinti si te speli cu bicarbonatul cum te speli cu pasta,mai este buna pentru albirea dintilor si sarea de bucatarie, acelasi procedeu, sau zeama de lamaie. Nu dauneaza cu nimic.

| yellowalien a răspuns:

Dauneaza si bicarbonatul, si zeama de lamaie, daca dantura este sensibila, exista carii sau fisuri in smalt, asadar nu trebuie sa se faca abuz. De 2, maxim 3 ori pe saptamana e ok. Aa, iar pentru spalarea blanda a dintilor si gingiilor este recomandat sa se utilizeze o periuta cu perii fini, "soft". Costa mai mult, dar protejeaza gingiile si smaltul dintilor.