Cacao cu lapte este o buna sursa de proteine, plus ca laptele are si calciu. Bea 3 cani pe zi, 1 dimineata si celelalte 2 cu un timp (15-20 min) inainte de si dupa sala. Normal este bine sa faci alergari, si nu numai, ar fi bine sa faci exercitii de destindere pentru toata musculatura, in felul asta nu faci febra musculara si poti sa faci sala mai frecvent. Din ce am auzit nu este bine sa faci efort in fiecare zi, ca in muschi se formeaza micro-fisuri si au nevoie de odihna, daca nu le acorzi odihna suficienta micro-fisurile se pot agrava.
Cine te-a mintit? Crezi ca daca alergi iti consumi masa musculara? arzi grasimile, trebuie sa faci si cardio daca vrei sa tragi de fiare, dar incearca sa il bagi dupa antrenamentul de forta, daca il bagi inainte nu o sa ai acelasi randament la antrenamentul cu greutati.Ca sa pui masa musculara trebuie sa iti asiguri cel putin 2 g de proteina per kg corp in intervalul unei zile. Si evident carbo si fibre.
Nu 100% daca nu bagi prostii deala gen creatina, stimulente, etc... daca bagi cred ca te doare nu stiu unde sau te dor toti muschii parca
Nu este adevarat. Doar nu ridica greutati deasupra capului, asta duce la incetinirea cresterii sau oprirea cresterii!
Fcsb_Fanatiku_1995 întreabă:
___Enzo întreabă: