Cei drept au dreptate în mare parte, suplimentarea trebuie făcută atunci când nu îți atingi tot necesarul zilnic de proteine, carbohidrați, vitamine, minerale etc. Ca să ții cont de toate vitaminele și mineralele pe care trebuie sa le asimilezi zilnic și într-o anumita cantitate ar fi foarte greu așa că trebuie sa îți alegi alimente cât mai bogate în nutrienți, cum ar fi: Pește(ton), nuci, fasole, conopidă, spanac, lapte, fistic, mere, semințe de dovleac. Îți alegi după placul tău cât mai multe alimente bogate în vitaminele și mineralele pe care corpul tău ți le cere pentru a avea o bună funcționare atât psihic cât și fizic. Iar dacă nu reușești sa îți fac un asa zis plan alimentar care sa includă dozele necesare atunci poți opta la capitolul suplimente dar sa nu crezi ca fac minuni, ci doar suplimentează de asta se si numesc suplimente.De asemenea ai grija să iei dozele recomandata și sa nu faci abuz.
Acelasi lucru scrie si in lucrarea dr. Fabrizio Mancini, presedintele universitatii Parker din U.S.A("Puterea autovindecarii".De fapt avem nevoie de multivitamine ca sa putem sa functionam optim, acestea fiind chiar "miezul " inceputului autovindecarii.
Suplimentarea trebuie facuta atunci cand ai deficiențe în corp și nu reușești să ti echilibrezi alimentația. NU este adevărat că mâncarea este săraca in nutrienti si Nu, aditivi nu elimina vitaminele. Cei care susțin asta nu stiu cum sa convinga oamenii prin reclame sa cumpere produsele, care zic ei, sunt 100% naturale. Nu, naturale sau sintetice, de oriunde ar avea proveniența, sunt insuficiente din comert. Cele mai sigure sunt fructele si legumele de la crescătorii noștri, asa dacă nu se adaugă pesticide.
TheQuestionQuestionQuestion întreabă: