| Marius_5815 a întrebat:

Am comandat tigaia Dry Cooker. Am facut pulpe de pui, ciuperci totul a iesitsuper iar cand am facut carnati si cartofi mi sau lipit de tigaie si de la carnati a ramas grasimea lipita si arsa pe langa chestia aia cu gauri din mijloc. Stie cineva dc? Sau i sa mai intamplat cuiva? inca ceva: ca sa curat grasimea aia trebuie lasata la inmuiat ca altfel nu se duce jos. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ゼロの a răspuns:

Zile la aia de unde ai luat tigaia ca parca nu avea voie sa se lipeasca.Fa reclamatie.happy

| Dumnezău a răspuns:

Asa va trebuie daca luati chestii de la teleshopping, despre care nu stiti decat avantajele ce vi le baga pe gat sarlatanii aia.La mai mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grasimea de porc prinde si pe teflon, ce nu intelegi! La fel si aia de vita, miel, in general orice mamifer de cratita. Data viitoare unge nitel carnatii cu ulei de masline, plus un degetar de apa in cratita, sa nu se arda asa usor grasimea. Cartofii ti s-au prins din cauza grasimii scurse din carnati.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca iei de bun ce zice Mirabela Dauer in reclama, asa iti trebuie, hahahaha! Ti-au dat si mixerul ala, moca, sau ai luat plasa?