| alecs94 a întrebat:

Am cosuri nici nu stiu ce sa mai fac m-am saturat sa imi vad fata plina de cosuri am folosit o gramada de tratamente am fost la medic dermatolog si mi-a dat niste pastile pe care le-am luat timp de 3 luni si mi-au trecut majoritatea da mi-au ramas urme pe fata, si mi-au mai iesit cateva si apropo am dat pe pastilele alea prescrise de dermatolog vreo 15 milioane in timp de 3 luni pentru ca faceam comanda de afara. Va rog sa ma ajutati ce sa folosesc ce stiti voi, cu ce va trecut voua, funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lya18 a răspuns:

In primul rand foloseste un produs exfoliant(care curata pielea de celule moarte_si doar apoi aplica alte produse cumparate de tine antiacneice, gel, crema. Doar asa o sa aiba efect.

7 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

La uni si inclusiv mie cosurile sunt cauzate de:
1.Varsta intre 13-17 ani
2.Masturbare exagerata
3. Evitarea spalari fetei
Daca te enumeri pe aici ia masurihappy Eu am 16 ani imediat 17 si nu mai am cosuri(poate 3-4 mici) bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit garnier si la mine chiar a functionat sau gerovital

| skittles1313 a răspuns:

Mama natura, n`ai ce`i facewinking
Daca asa vrea ea, atunci asa e. Oricum stai lin ca o sa-ti treaca cand vei mai creste, acum toti la pubertate avem cosuri unii mai multe altii mai putine cunosc o gramada de persoane care au multe cosuri pe fata si nu se ascund sa`si arate fata in lume.
Asta este! N`ai ce`i face! Asteapta si vei vedea ca in timp vor dispareawinking Asa e pubertatea happy

| alecs94 explică:

Ms mult de ajutor

| larysukx a răspuns:

Eu ma dadeam in fiecare seara cu erifluid.il gasesti la farmacie. dar acum am facut o comanda la avon.clear skin se numeste.si vad ca nu mai am asa multe.si il folosesc de vreo 5 zile.winking

| alecs94 explică:

Buna "giully" daca vrei da-mi tu numele de exfoliant pe care il stii tu cel mai bun si da-mi si un prod anti accnee pe care mil recomanzi tu mersi mult