| andreii2 a întrebat:

Am cosuri pe brate.Sunt puncte albe care apoi se fac rosii chiar daca le sparg sau nu.Pe fata nu am probleme. Cum pot scapa de asta. Uneori ma simt complexat, cand port un tricou.Mai am putine pe piept care nu se observa.Am observat ca am multe in zona expusa la soare.Deci sunt aproape sigur ca probema e de la soare.
Un tratament naturist pentru problema asta?
La dermatolog nu mai vreau sa merg pentru ca am fost si mi a dat zineryt.nu mi a trecut, am fost peste cateva luni si tot zineryt mi a datstraight facechar daca i am spus ca nu mi-au trecutstraight face

Cu ce sa ma dau sa imi mai treaca? A mai avut cineva problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Xonia a răspuns:

SI eu am Skinoren
Mia recomandato un dermatolog acum cateva luni, si e f buna
E un tub alb, cu cateva linii albastre si portocalii
Sigur o sa te ajute

3 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Poti incerca cu Skinoren [ e o crema antibiotic]... aproape toti dermatologii o prescriu. Poate te ajuta...
Desi daca zici tu ca e de la soare... nu stiu.

| hippiemuslim a răspuns:

De cosuri nu scapi decat dupa adolescenta, pana atunci, spala-te bine(nu insinuez ca nu ai faceo).

| IrxnIroxyI a răspuns:

Da, eu am aceasta problema si m-am dat cu Zineryt si nu a functionat. La mine au mai disparut pentru ca am stat mult la soare. Incearca o crema cu Vitamina E si stai mult la soare!