| Raulbucse2 a întrebat:

Am coșuri pe fata și le storc și gen unele sunt d-alea in piele habar n-am mari și voiam sa va întreb dacă acest lucru agravează foliculele când stric coșurile. Dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Arata oribil...dar de ce nu-ti tii fata curata, ca sa nu mai apara deloc cosuri?
Spalatul ZILNIC strict cu apa calda si sapun este o necesitate, fiindca cosurile nu sunt altceva decat mizerie, praf si transpiratie care se depune in porii pielii, ii astupa, se formeaza punctele negre si acelea se infecteaza si asa se transforma in cos (acnee).

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Raulbucse2):

Dupa ce te intorci acasa seara, sau imediat dupa ora de sport, este obligatoriu sa elimini praful si transpiratia care se depun in porii fetei. Daca faci cu strictete acest lucru, nu vei mai avea cosuri pe fata.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Raulbucse2):

Da, cosurile rupte iti vor lasa cicatrici o perioada de vreme, dar vor dispare.
In ce privesc foliculii de par, nu sunt afectati de cosuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă le storci vei rămâne cu cicatrici, cu cratere pe chip.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Raulbucse2):

Creste barba. Doar in ALOPECIA BARBAE se întâmplă să cada porțiuni din barba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Raulbucse2):

DA!

| geani87 a răspuns:

Da.Ai să faci semne dacă le spargi o spun eu care am făcut la fel și am fața plină de semne și e foarte neplăcut să mă văd așa. Încearca să nu le mai storci că ai să regreți pe viitor.