Puneti cuburi de gheata pe ele ca sa se mai duca inapoi sau poti sa iti iei o crema speciala pentru cosuri
Si eu am cosi rosii si negrii cei rosii sunt tare durerosi din propria experienta eu nu am cosi pe nas dar am destui pe frunte mai ales am unul langa spranceana umflat si este foarte dureros cand il ating imi dau cu foarte multe creme in potriva cusurilor[rosii, negrii] imi dau cu creme dar daca nu-mi dau vreo 2 zile s-au umflat iar cosii iti sugerez sa nu-i storci pentru ca te va durea foarte dar foarte tare mai ales daca sunt rosii trebuie sa-ti dai cu creme anti-cosuri ca sa ti se desumfle cosul si sa dispara iti voi da cateva solutii in potriva cosurilor[vreau sa-ti spun ca nu este neaparat pentru cei rosii sunt si pentru cei negrii in caz ca-ti bor aparea si aceia macar sa-ti dai cu acele creme ca sa dispara si sa nu-ti mai apara asa de multi,bineinteles ca vei mai avea ca-ti va cosuri dar nu vei afla asa de multi acele creme vor elimina unul cate unul cosurile] deci cremele sunt: Carina,Tinctura de Rostopasca,Crema nutritiva Virginia,Apidermin, Extract din mladite de Zmeur, Tuya, Spirulin si uite o sugestie in care poti pastra un ten curat fara nici o acnee[cos]:o sinteza de cosmetica a tenului...
24 de secrete pentru un ten perfect:
Pe scurt si pe intelesul tuturor, v-am pregatit cea mai tare sinteza de cosmetica a tenului; adica: cele mai importante 24 de secrete!
1. Indiferent de ce tip de demachiant folosesti, crema sau gel, este extrem de important sa-l indepartezi dupa ce-si face treaba. Orice urma de demachiant ramasa pe piele poate fi iritanta, provocand uscarea tenului sau pete rosii. De aceea, folosirea demachiantului este la fel de importanta ca si indepartarea lui corecta.
2. Renunta la prosop pentru a-ti usca fata. Asta daca nu folosesti unul nou in fiecare zi, deoarece bacteriile se inmultesc cu o repeziciune uimitoare. Altfel, uscand-ti fata cu prosopul, risti sa-ti faci mai mult rau decat bine.
3. Ofera-i tenului cate un masaj pentru a imbunatati circulatia sanguina si pentru a scapa de bacterii. Cu ajutorul degetelor, maseaza, prin miscari circulare si foarte fine, demachiant pe frunte, obraji si barbie. Indeparteaza apoi demachiantul cu un servetel.
4. Curatarea tenului nu tine doar de exterior, de folosirea si indepartarea demachiantului. Trebuie sa ai grija si de ceea ce se intampla in interior, in corpul tau. De aceea, e bine sa bei multa, multa apa. De asemenea, dimineata, o ceasca de apa calda cu o feliuta de lamaie e foarte eficienta pentru indepartarea toxinelor dezvoltate pe timpul noptii.
5. Ai grija atunci cand cureti zona sensibila din jurul ochilor. Foloseste in loc de demachiantul tau normal pentru fata, unul special pentru zona ochilor.
6. Caldura de calorifer e minunata pentru corp, pentru confortul tau, nu la fel de benefica insa pentru ten, pentru ca il usuca prea tare. Pune un vas cu apa pe caloriferul din camera ta pentru a mentine un nivel de umiditate propice tenului tau.
7. Pentru a arata bine, tenul tau are nevoie de aer proaspat, curat – de ce sa nu-ti pui in camera o planta care sa absoarba impuritatile din aer? Daca nu stii sigur ce fel de planta, ata ca cele agatatoare sunt cei mai buni aspiratori de impuritati. Nu uita insa sa-ti uzi si sa-ti ingrijesti plantuta!
8. Pielea din jurul ochilor e deosebit de subtire si de delicata. Ceea ce inseamna ca cremele bogate, grase sunt prea puternice pentru ea. Alege, in schimb, formule mai usoare – cum ar fi gelurile.
9. Chiar daca ai tenul gras, tot trebuie sa folosesti o crema hidratanta. Alege insa una fara ulei, cu o formula speciala pentru tenul gras... Aceasta inmoaie si hidrateaza pielea fara a o lasa grasa si fara a bloca porii.
10. Hidrateaza-ti pielea in mod regulat cu un spray cu apa plata...
11. Daca te simti obosita, pune spray-ul cu apa plata in congelator. In doi timpi, dupa ce-l vei folosi, te vei simti ca in al noualea cer.
12. Daca ai probleme cu cearcanele, trebuie sa mananci hrana bogata in potasiu. Bananele sunt pline de potasiu...
13. Cand te apuci de un tratament impotriva cosurilor, tine minte regula de doua luni: foloseste produsul timp de doua luni si abia atunci, daca nu vezi nici o imbunatatire, incearca altceva. Oricum, daca n-a mers timp de doua luni, nu va merge niciodata.
14. Cand cauti prin supermarket-uri sau farmacii produse impotriva cosurilor, casca bine ochii si citeste daca contin acid salicilic. E ingredientul minune, care deblocheaza porii si impiedica aparitia cosurilor.
15. Daca simti ca ai pierdut in lupta impotriva cosurilor, trebuie neaparat sa mergi la medicul de familie. S-ar putea sa fie vorba de o afectiune interna care necesita un tratament de specialitate.
16. Bacteriile care provoaca cosurile zac si se dezvolta in locuri dintre cele mai surprinzatoare. Foloseste un servetel antibacterian pentru a curata din cand in cand telefonul mobil – vei observa ca numarul cosurilor care apar pe partea fetei pe care lipesti telefonul cand vorbesti va scadea considerabil.
17. Cand cumperi produse cosmetice pentru ingrijirea tenului, incearca sa te opresti doar asupra acelora pe care scrie „non-comedogenice" – care permit pielii sa functioneze normal, fara a bloca porii.
18. N-o sa va vina sa credeti, dar specialistii recomanda renuntarea la folosirea fondului de ten tocmai acelora dintre noi care au probleme cu cosurile. Ce recomanda ei in schimb e sa folosim un concealer – dar numai pe cosurile pe care vrem sa le acoperim.
19. Stoarcerea cosurilor nu face decat sa produca infectii si mai mari pielii – ceea ce inseamna automat prelungirea duratei de viata a nesuferitelor de cosuri stoarse. De asemenea, ata ca acest prost obicei poate duce la inmultirea rapida a numarului de cosuri, prin raspandirea infectiei in zona din jurul cosului stors. Just don’t do it!
20. Uneori, tratamentele pentru cosuri pot lasa zona din jurul cosurilor uscata. Asa ca aveti grija sa aplicati crema sau lotiunea de tratament numai pe cosul cu pricina.
21. Si buzele au nevoie de atentie. Un scrub saptamanal le va face extrem de moi si de apetisante.
22. Tenurile predispuse la cosuri sau puncte negre au nevoie din cand in cand de cate o masca antibacteriana. Luati o pauza de substante chimice si incercati o masca pe baza de ulei de arbore de ceai – un antibacterian natural.
23. Pentru a beneficia din plin de efectele tratamentelor, incepe intotdeauna cu o sesiune serioasa de curatare.
24. Baia de aburi relaxeaza porii si lichefiaza sebumul, ceea ce duce la eliminarea acestuia si deci la deblocarea porilor. Umple un vas cu apa clocotita si stai aplecata deasupra lui cam 10 minute. Clateste apoi fata cu apa rece, pentru a inchide porii.
Sper ca te-am ajutat Pa pa!
Pai...
Spala-te cu Dove in fiecare seara...lasi 5 min sa le usuce sapunul pe fata si te clatesti apoi.
Bafta!
Garnier roll on pure active si termini in doua maxim trei zile cu toate cosurile
Eu mereu am avut probleme de genul, cu cosurile sub piele.
Pana cand am descoperit un tratament pe baza de creme cu ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation. Cremele de la Thursday Plantation si-au facut treaba super repede, m-au scapat de toate cosurile si punctele negre. Din ce am citit pe net, cremele sunt foarte bine cotate in Asia in lupta impotriva acneie.
Pui o picatura de spirt pe ele (stiu ca doare dar iri va trece) stai asa 20 secubde iei o pasta de pix si roaga pe cibevaa sa ti le scoata cu capatul celalalt(nu cu varf) iti va tece si n-o sa-ti mai creasca in locul respectiv