| fanchelsealonda a întrebat:

Am cosurii pe fata. spuneti-mi si mie niste leacuri babestii sau niste creme. Stiu ca trebuie sa merg si la dermatolog. dar totusi spuneti-mi-le Va ROG Funda pentru cele mai multe MULTUMESC!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Lamaiawinking zeama de lamaie e foarte buna iti dai cu ea pe fata si la mine chiar functioneazawinking

| M_8138 a răspuns:

La mine a functionat : gel de curatare de la gerovital stop acnee 15 lei si crema eritroanetol 7 lei. le gasesti la plafar sunt ff bune crede-ma ca am incercat detoate, doar astea au dat rezultate dar cel mai mult ai grija la alimentatie.multa apa, fructe, legume, fara grasimi si dulciuri concentrate. bafta in lupta cu acneea stiu cat e de greu :*

| ImperfectPerfectionx4 a răspuns:

Hm.pai eu folosesc " Clearasil ". La mine functioneaza si incet, incet dispar cosurile happy!