| MihaiPaleologu a întrebat:

Am cred un fecalom in mine, in partea dreapta in zona abdomenului simt o presiune, o acumulare de materii fecale si gaze care nu ies nicicum. Am facut acasa clisma, am luat supozitor cu glicerina, a ieșit ceva dar mai este mult de ieșit. Momentan sunt in Anglia, o sa vin la Bucuresti. Ce imi recomandați, unde sa merg? O clinica un doctor sa ma desfunde. Ceva sfaturi, păreri, ce sa fac, dieta e numai legume, beau ceai, apa, tot ce se poate am încercat, trebuie mecanic deblocată situatia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Suna la 111 si vine paramedicul la tine acasa, le poti zice ca abia te poti misca si te doare. Altfel te trimite la un ambulator si poti sa pierzi timp sau la spital unde stai ore in sir.

| oz_1736 a răspuns:

Nu vreau sa te sperii, dar vezi sa nu fie ocluzie intestinala. Vezi pe net ce inseamna si vezi daca se potriveste la tine. Sfatul meu este sa te duci la urgente. Nu se trateaza acasa cu nimic