Pana la- si in jurul varstei de majorat vei mai creste in inaltime.
Pana atunci ar fi bine sa faci si ceva sport, de alungire!
Vorbeste cu profesorul de sport din scoala!
Mergi la Institutul National de Endocrinologie (Parhon) din Bucuresti, la endocrinologie pediatrica, ca sa iti faca un set complet de analize.
A menționat că 14
Mulțumesc mult, răspuns pentru el : încearcă să faci baschet, handbal, sporturile astea te înalță
Sporturile nu inalta. E un mit.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=muggsy+bogues+height
Mia recomandat și endocrinologul sa fac baschet
Au uitat sa mentionez caci in trecut am avut probleme cu sanatatea am avut leucemie am facut radioterapie si am baut iumuno supresoare mult timp
Meh, un baschetbalist din NBA nu a crescut mai mare de 160 cm. Daca il inalta baschetul, crestea si el, nu crezi?
Puțini baschetbaliști scunzi restul sunt 1.80+
Dap. Nu baschetul i-a inaltat. Cauzalitatea e inversa: cei inalti sunt selectati pentru baschet de performanta. D-aia a ramas lumea cu impresia gresita ca baschetul inalta. De fapt e invers: cei scunzi sunt adesea refuzati ca baschetbalisti de performanta. Iar lumea vede baschetbalisti inalti la TV si trage concluzia gresita ca baschetul inalta. Aia au devenit inalti din cauze genetice si pentru ca au fost hraniti bine. Nu au devenit inalti pentru ca au jucat baschet.
Am un prieten ca face baschet si are 187
Are 187 de la gene/hrana, nu de la baschet.
Asta e unii is mai scunzi. o sa mai cresti ceva dar n-o sa fi inalt. Puya faimosul rapper are 160cm