| RAY a întrebat:

Am cumparat acuma o luna 3 pulovere de la adidas,problema e ca ma manca pielea cand le port,nu stiu de ce, am observat ca stau stranse pe mine, o fi asta explicatia? si caciula cumparata de la ei la fel,as vrea sa stiu cum pot face sa numai ma mance,ln magazin degeaba merg din moment ce n-am probleme cu ele, nu sau rupt, scrie ca sunt din bumbac, le-am spalat de 3 ori, clatit degeaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Nonameagain):

Iar am cumparat ultima oara jur, cand o port cu scurta si ea are par e paroasa e cand fug, merg, stau cu spatele pe scaun in tranvai incepe mancarimea pe spate, ciudat e ca pe maini /burta unde acel par de pe scurta e nu ma manca, dar chiar daca o dau jos continua, man sunt blestemat pe bun, deja am dat 250 de lei si nimic man,am dat naibi banii aiurea,am un tricou negru cu manece lungi ca asa am gasit, acuma numai ma inteapa,doar ma manca in spate,cateodata am observat si fara bluza aia la caldura, durerea e in mijlocul spatelui, cel putin in ziua ma mancat in spate cu alta bluza, maine fug la dermatologie sa vad adica azi, man poate sunt naibi blestemat, la cine naiba am facut rau sa stiu si eu, am aruncat 3 pulovere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Se prea poate sa te fi intoxicat de la diferse materiale.Vezi ce spune dermatologul.In ziua de azi nu se mai gandeste nimeni la sanatatea omului, se fabrica diverse numai sa scoata banul.