| Andreea50 a întrebat:

Am cumparat o cutie de indulcitor dietetic Diamant https://comenzi.farmaciatei.ro/......p10022166. Vreau sa stiu care este parerea voastra cu privire la acest produs, daca l-ati folosit si daca ati fost multumiti. Cate tablete pot fi consumate in 24 de ore, in deplina "siguranta"?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AlePunct a răspuns:

Buna happy nu am folosit dar eu nu prea am incredere in chestii de genul asta, adica citeste si tu prospectul(acolo iti scrie si cate tablete poti lua sigur ) si vezi ce zice happy

| Andreea50 explică (pentru AlePunct):

Tocmai ca m-am uitat pe cutie si nu mentioneaza nimic in acest sens. De aceea intrebam. happy

| AlePunct a răspuns (pentru Andreea50):

A, pai atunci chair nu stiu, sorry happy cauta pe net eventual pareri ceva straight face cu altceva nu te pot ajuta:*