| Mario1994 a întrebat:

Am cumparat o sticla de apa alcalina " Azuga " la 2, 5 l. E buna? Cica am auzit la stiri ca apa alcalina nu e buna, ba e buna. Sau sunt minciuni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o apa ca oricare alta. Organismul tau va avea grija sa normalizeze pH-ul atata timp cat esti sanatos. Daca ai rinichii bolnavi si ei nu elimina cum trebuie toxinele, este bine sa eviti alimentele si lichidele prea alcaline.

Bula
| Bula a răspuns:

Tu tii cont de toate parerile din media?
Vara mereu auzim de "incalzirea globala". Dar te intreb: in lunile ianuarie-februarie anul acesta de cate ori ai auzit?
In schimb vedem tot mai multe reclame la... medicamente!
Dar impotriva prostiei - nimic...

| Mario1994 explică (pentru Bula):

Nu. Intrebam doar. Sunt multe stiri care spun despre apa, aia nu e buna, ba Borsec e buna. Prostia e peste tot. Stiu ca mai sunt reclame. Mii de ele. In ianuarie-februarie la ce te referi mai exact?

| Bula a răspuns (pentru Mario1994):

Ma referam cand afara temperaturile au fost sub -20 grade, saptamani la rand - nimeni n-a scos un cuvant in media despre "incalzirea globala".

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa-ti faci singura in casa apa alcalina, daca pui intr-un pahar cu apa, un varf de bicarbonat de sodiu.
Pentru gust mai bun, poti adauga si 1-2 lingurite de suc de lamaie sau chiar putina miere de albine.

| UzOm a răspuns:

Mai bună e timișoreana sau ursus.

| xByte a răspuns:

Nu prea are importanta ce apa bei, decat daca ai probleme cu rinichii. Cunosc multi oameni care beau apa de la chiuveta si sunt sanatosi tun.

| Karina85 a răspuns:

Consumul de apa alcalina aduce multe beneficii organismului Eu am urmat o cura cu apa Calipso, apa usor alcalina, pentru ca aveam arsuri si dureri de stomac. Apa alcalina ajuta si la detoxifiere si imbunatateste sistemul imunitar.