| Mariela_1621 a întrebat:

Am cumparat pentru prietenul meu suplimentul Ego Pontent pentru problemele de disfunctie erectila.
Poate sa imi spuna cineva care l-a folosit cum se poate administra, care sunt contraindicatiile si daca a dat rezulate bune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu recomand niciodata suplimente alimentare. O tipa de la o firma de medicamente mi-a zis: preparatele care au multe reactii adverse sau pe care nu le putem doza bine, le bagam pe piata ca suplimente alimentare si am scapat de griji.
Mi se pare o prostie sa nu te duci la medic din rusine. Medicul tocmai de aia e acolo, sa te ajute. Rusinea la medic denota lipsa de educatie.
Mi se pare normal ca partenerul tau sa nu vrea sa ia preparatul achizitionat de tine. Nimeni nu ar face-o in mod normal. Nu e chiar ceva de joaca.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce nu-l duci tu la medic si il indopi cu toate ciudateniile?

Răspuns utilizator avertizat