Proctozan contine o substanta care dizolva prezervativele. Astfel, daca te ungi cu proctozand si apoi faci sex a.nal protejat, nu vei fi protejat de fapt, fiindca prezervativul se va rupe sub actiunea medicamentului.
Scuze pentru punctul din mijlocul cuvantului, siteul nu-mi permite sa scriu acel cuvant la aceasta categorie.
Nu-i asa ca e enervant ca nu te poti exprima cum doresti? Eu zic sa facem o lista cu cele interzise, sau sa se spuna in clar de administratori ce termeni si de ce nu ii putem folosi pe TPU. Un alt cuvant e "masturb..." (intelegi tu continuarea). Mi se pare aberant, atat timp cat explicatiile ating teme medicale, inevitabil de exprimat.
E doar in cazul analului? Eu asta stiu, doream sa aflu daca are legatura cu sexul obisnuit.
Ideea este ca nu trebuie sa vina in contact prezervativul cu alifia. Practic alifia asta (sau supozitoare, ca sunt si de astea) dizolva prezervativul. Trebuie sa ai grija sa nu se intalneasca
Bună!
Situaţia respectivă se referă strict la sexul an*al
Oricum, dacă ai hemoroizi, este INTERZIS să faci sex an*al!
Poţi face sex normal/vaginal, NU are nici o legătură tratamentul an*al cu sexul vaginal : important este ca produsul să NU intre în contact cu prezervativul
Toate cele bune.