| alexandru0sorin a întrebat:

Am dat cu capul de o piatra si acum simt ca un fel de arsura in cap dar nu doare, e doar asa fierbinte, simt o temperatura ridicata. Nu ma pot duce la medic, dar oare e grav? Nu cred cam contuzie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

Ai mai avut pana acum o contuzie sa stii daca ai sau nu una acum? Nu va inteleg oameni buni de ce asteptati sa primiti raspunsuri la intrebari legate de sanatate de la oameni care cel mai probabil nu au nici o legatura cu medicina. De ce sa risti? mai bine mergi la medic ca sa fii sigur ca esti ok dupa stai fara grija ca poate mori pe strada.

| alexandru0sorin explică (pentru Bobby711):

Man 1 la mana nu risc sunt 97% convins ca sunt sanatos si marja de eroare e de +-3% din cauza cas lovit la cap dar au trecut oricum deja gen 3 ore si na eventual daca e hemoragie interna si lesin sunt aproape de spital. idea e ca n-are rost sa ma duc pana la spital numai ca sami confirm ce banuiesc adica ca-s sanatos... big grin

| Bobby711 a răspuns (pentru alexandru0sorin):

Atunci ce rost mai avea sa pui intrebarea asta pentru acela 3%?
Logica ta e incredibila de ce sa nu ma duc la spital(care btw e aproape de mine) mai bine stau acasa si lesin(poate ma gaseste cineva si poate ma repara doctorul la timp).
PFF o eventuala tumoare nici nu ma sperie.
Eu ti am spus ce e logic sa faci in situatii de genul asta pana la urma ai lovit dovleacul daca era o mana sau un picior era alta poveste dar spitatele sunt facute cu un motiv zic si eu.
Acum ca te duci sau nu problema ta.

Man si acel 3% merita verifica t zic eu. nu vreau sa vb despre asta dar probelma e ca nu pot sa ma duc la spital ca nu vreau dar in fine man. poti sa ma judecit pentru decizile care le fac eu sunt facute cu un motiv zic si eu.
acum ca ma judeci sau nu e problema ta.

Stiam ca o sa imi dai un raspuns de genul acesta.
Asi putea sa pierd si mai mult timp cu tine explicand de ce o lovitura la cap nu trebuie ignorata sa iti dau exemple sa iti explic anatomia tartacutei etc.Dar eu nu fac lucruri doar sa fie facute asa ca ma opresc aici.Nu incerc sa te judec incerc doar sa iti inteleg logica. Cand intalnesc o persoana si el/ea are o viziune diferita a unui fapt sau a unei notiuni incep sa o compar cu viziunea mea sa vad care e mai buna sau eventual daca e nevoie sa adaug parti noi la cea pe care o am deja.
Asa evoluezi intr o persoana mai buna.
Daca te judecam iti spuneam direct.
De exemplu ma disperi ca ma iei cu,, man" sincer nu stiu de ce insa asta nu o faci mai putin enervanta.
Acum iti mai spun intr o varianta mai explicita eu doar ti am raspuns la intrebare! Ce vei face dupa ce imi citesti intrebarea depinde de tine! Eu doar ti am spus ce a-si face daca eram in situatia ta! Nu pot intelege cum poti verifica acel 3% daca nu te duci la medic si sa nu mai vorbim de restul de 97% daca e sa urmam logica meah in fine cui ii pasa pana la urma iar am pierdut pream mult timp pe o singura intrebare cum am spus mai devreme faci ce vrei pe mine nu ma intereseaza de viata ta eu doar ti am raspuns la intrebare si atat end of story.

Bine man multumesc pentru cuvinte big grin sarbatori fericite!

Paste fericit si tie. man laughing

7 răspunsuri:
| CLCQ a răspuns:

Nu ai cucui? Ameteli? Mai stii drumul spre casa? -) Roaga pe cineva sa-ti spune daca pielea in zona respectiva are culoarea schimbata fata de ce este in jur. Oricum un consult e binevenit.