Trebuie sa stai cu picioru ala "inactiv" vreo 3-4 zile, fara ciorap fara incaltaminte, de preferat sa stai pe scaun la pc si/sau in pat, pana-ti trece, si sa te misti doar la strictu necesar, adica mankare, apa, si toaleta.
Am patit si eu asa, dar eu am dat intr-un lemn cam mare, m-am impiedicat si aveam 3 degete umflate, cand puneam picioru jos, am crezut ca mor.
Comprese locale,piciorul mobilizat in pat si pus o perna sub calcii, asta doar pina ce te poate duce cineva la urgenta fiind posibilitatea sa ai o fractura, sanatate
Iti poti pune intr-un tifon sau carpa niste gheata sa tii pe deget sau taie o bucatia de carne de vita si tine-o acolo nu numai ca va estompa durerea si se va dezumfla dar nici nu se va invineti degetul. in rest incearca sa nu calci prea mult pe degetul respectiv 1 zi 2.:*
Ii ai rupt... degetul asa am patit si eu. eu am dat cu piciorul in bara portii de la scoala. du-te la doctor
Pune niste gheata acolo ca sa nu mai fie umflat.de durere nu stiu ce sa zic... sper ca te-am ajutat putin
Pai.pune un servetel ud cu apa rece ca sa se desumfle iar pentru. durere da-ti cu o alifie pentru. bube sper sa iti treaca!
PROBABIL ATUNCI cand ai dat cu piciorul, s-a intamplat ceva la os...si eu mi-am prins degetul la usa de la masina si m-a durut vreo 2 saptamani.dar in acel timp am pus pungi cu gheata pe el si comprese cu apa rece ...mama stia ce s-a intamplat fiind c ea este asistenta
Vlalslsl întreabă: