| RaulMA a întrebat:

Am dat cu pumnul intr-un aparat din ala de lovit. Si am dat rău si ma dor rău 2 degete rău si s-au umflat... Ce s-a întâmplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 94Lucifer94 a răspuns:

Probabil nu ai dat bine, dintr-o poziție aiurea. Oricum îți trece după câteva zile sau chiar săptămâni. Eu am dat la nervi cu pumnul într-o ușă de lemn cât am putut. Mi-am spart montul degetului mijlociu și s-a umflat atât de tare încât auzeam cum scârțâia pielea din acel loc când o mișcam. La mine a durat cam două săptămâni și ceva să se vindece natural. Oricum durerea dispare după câteva zile, în funcție de leziune.

5 răspunsuri:
| DennK a răspuns:

Cred ca s-a mișcat ceva pe la carpiene/meracarpiene. Mergi sa te vadă un medic si fa-ti o radiografie.

| Freya1 a răspuns:

Probabil o luxatie

| minrest a răspuns:

Cand dai un pumn si nu ti se umfla incheietura, inseamna ca nu ai dat bine. Dar tu ai dat stramb. Iar intr-un aparat nu e nevoie sa dai asa de tare, pentru ca el nu da la randul lui in tine.

| popadrian96 a răspuns:

Asa am patit si eu, am dat intr-o pozitie proasta si ma durea mana rau, se zice nu stiu daca este adevarat, ca, daca dai cu pumnul nu trebuie sa dai tare ci doar sa stii cum, sa pui toata greutatea corpului cand dai, nu conteaza puterea ci cum dai

| Pitbullllll a răspuns:

Ai dat dintr-o pozitie proasta am patit si eu asta eu am avut tot pumnul umflat dar o sa-ti treaca mie mi-a trecut in doua saptamani