Cred ca dumnezeu o sa aiba grija de ea si de copilasul din burtica.am si eu doi baieti si mi-as da si viata pentru ei. o sa ma rog pentru ei si o sa mai spun si la prieteni povestea ei cu gandul ca o va ajuta mai multi. in ziua de azi totul se rezuma la bani. multa sanatate
E cutremurator! Ce suflet nobil are daca nu poate renunta, sau mai bine zis nu poate omori copilasul din ea, cu riscul vietii ei...Merita ajutata!
Sa incercam sa o ajutam cu bani.Astazi nu pot dar maine dupa ce iau banii am sa depun si eu ...nu conteaza cat.
Eu vreau sa ajut chiar sunt interesata sa ajut pe cineva. Dar eu nu pot da bani am numai 9 ani. Si parintii... in fine saraca femeie as vrea sa o ajut.
Nu imi vine sa cred! am dat e-mail celor de la povestiri adevarate si mi-au trimis sa le dau un nr de tel...nu le dau nr meu eu am facut tot ce trebuia acum ast raspuns de la persoana respectiva pe forumul unde am gasit povestea sa se duca direct la ea...eu doar am vrut sa ajut... sper sa ii fie bine viitoarei mamici.Va multumesc din suflet celor care ati donat un banut! Multa sanatate tuturor!
CosmynAdryan întreabă: