| Alinnnu a întrebat:

Am dat mana cu cineva care are nigei pe mana. Sunt transmisibili? Sunt sanse sa apara si pe mana mea? Merci!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

laughing,am si eu un prieten cu asa ceva, pai, la mine nu s-a luat.

| aia a răspuns:

1. cred ca te referi la negi
2. am avut si eu
3. nu nu sunt transmisibilihappy

| aia a răspuns:

Am gasit ceva pe net unde spun ca se transmit Mod de transmitereSus Negii se raspandesc destul de usor prin contact direct cu papilloma virusul uman. Se poate produce reinfectia prin atingerea negilor urmata de atingerea altor parti ale corpului. Se pot infecta si alte persoane prin folosirea in comun a prosoapelor, lame de ras sau alte obiecte personale. Dupa expunere la papilloma virusul uman, urmeaza o perioada de 2-9 luni in care are loc cresterea subcutanata a negului care nu poate fi vazut cu ochiul liber.
Este neobisnuita aparitia unui neg la fiecare expunere la papilloma virusul uman. Exista o predispozitie ca unele persoane sa dezvole negi mai mult decat altele. Negii genitali sunt foarte contagiosi.

dar in cazul meu nu s-a plans nici un prieten de al meu sau pers din fam ca ar fi avut negi...http://www.sfatulmedicului.ro/......ntari_1351
in fn citeste acl

| Anonimus905 a răspuns:

Te vei transofrma intr-o broasca raioasa.

| ROXANA_5279 a răspuns:

Daca ai negi si vrei sa iti distare cand bate popa toaca iei un ac si intepi negul si zici de trei ori Popa toaca negu' seaca.(de trei ori)

| ROXANA_5279 a răspuns:

Iei planta numita 'rostopasca' din gradina sau de undeva si o rupi si o sa curga ceva galben.iar cu ala iti dai pe neg

Întrebări similare