anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat mâna(noroc) cu un om cu sifilis si sida. am auzit ca nu se trasmite doar prin atât dar am impresia ca am sifilis. Ma simt extrem de obosit in ultima vreme am limba albicioasa îmi merge pielea de pe palme si tălpi... Si îmi apar niste bubite pe penis. Sunt sanse sa am si hiv(SIDA)? Nu îmi explic cum am putut sa iau crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

SIDA si Sifilisul se iau prin contact sexual sau prin sange infectat!
Daca ai avut sex neprotejat, da, esti in pericol.
Totusi, limba alba este semn de candida, nu de sifilis.

Nu am inteles ce vrei sa spui tu prin "imi MERGE pielea de pe palme si talpi", poate explici?

Poate ar trebui sa stii ca, pielea se reinoieste odata la cateva zile, si ca cea moarta, se elimina la spalat, cand te freci la baie, cu buretele!

| xWeestoO a răspuns (pentru Violleta2022):

Scrie pe net ca e simptom de sifilis

| Violleta2022 a răspuns (pentru xWeestoO):

Exista tratamnet pentru sifilis, cu antibiotice foarte puternice si pe o durata lunga de timp, dar este vindecabil, daca este luat din pripa.
Ideea este ca, trebuei sa mearga de urgenta la un cabinet de dermato venerice si sa faca investigatii.

| Caro34 a răspuns:

Ceea ce ai se numeste Candida Albicans si se tratează insa trebuie să mergi la medic. Iti apare de 3 - 4 ori pe an fiindca este netratata si veche. Ea produce oboseala accentuata, dar dupa tratament devii rapid fit! Pielea de pe palme si talpi merge datorita lipsei de calciu, vitamine și minerale in corp fiindcă sunt adorate de această ciupercă. Ti-ai inceput viața sexuală? Numai bine!

| xWeestoO a răspuns (pentru Caro34):

Mi-am inceput-o dar de 2 luni nu am mai avut contacte sexuale

Eu nu te-am intrebat cand ai avut sex, eu te-am intrebat daca ai avut sex neprotejat, adica fara prezervativ!

Nu am avut

Si incepator in ale sexului si fara prezervativ?
De ce?
Nu puteai imprumuta 2 lei sa cumperi un prezervativ?
Chiar ti-a fost atat de greu?
Uite cum suferi acum!
Mergi la medic, spune-le parintilro sa te duca de urgenta la un cabinet de venerologice ca sa faci testele mai repede, sa stii daca incepi tratamnetul, pentru ca, luat din pripa se poate vindeca.

Am folosit prezervativ

Hotaratste-te! Te-am intrebat de 2 ori pana acum si pana si la mesajul de dinainte ai spus "nu am avut".
Deci, ai facut toate partidele sexuale (inclusiv oral, ana l sau vaginal, cu sau fara prezervative? sau doar partial (pus un pic mai tarziu)?

Ma rog, oricum nu are importanta, acum fiind cam tarziu sa despicam firul in patru, mergi la medic de urgenta sa-ti faca analize medicale!