anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat mâna(noroc) cu un om cu sifilis si sida. am auzit ca nu se trasmite doar prin atât dar am impresia ca am sifilis. Ma simt extrem de obosit in ultima vreme am limba albicioasa îmi merge pielea de pe palme si tălpi... Si îmi apar niste bubite pe penis. Sunt sanse sa am si hiv(SIDA)? Nu îmi explic cum am putut sa iau crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Caro34 a răspuns:

Ceea ce ai se numeste Candida Albicans si se tratează insa trebuie să mergi la medic. Iti apare de 3 - 4 ori pe an fiindca este netratata si veche. Ea produce oboseala accentuata, dar dupa tratament devii rapid fit! Pielea de pe palme si talpi merge datorita lipsei de calciu, vitamine și minerale in corp fiindcă sunt adorate de această ciupercă. Ti-ai inceput viața sexuală? Numai bine!

| xWeestoO a răspuns (pentru Caro34):

Mi-am inceput-o dar de 2 luni nu am mai avut contacte sexuale

| xWeestoO a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu am avut

| xWeestoO a răspuns (pentru Violleta2022):

Am folosit prezervativ