anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat noroc ne-am( strâns mâna unul la altul) cu un om cu SIDA si sifilis. am inteles ca nu se transmite doar prin atât. dar am simptomele pentru sifilis. adică limba albicioasa, se da jos pielea de pe degete si talpi, am pe penis niste striatii sa le zic... Un fel de linii. Tot nu îmi explic de ce mi se întâmplă chestile acestea. Mentionez ca m-am spălat pe mâini după vreo 20 min... Posibil sa fii luat hiv (SIDA)? Is foarte speriat. Am abia 16 ani sad relatii sexuale nu am avut de 3 luni

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici una din simptomele pe care le-ai enumerat nu se intalnesc nici in sifilis, nici in SIDA. Cu siguranta nu ai luat nimic de la omul acela.
Daca ai vreo boala cu transmitere sexuala, desi nu ai nici un simptom, atunci ai luat-o prin contact sexual neprotejat.

1 răspuns:
| Lzehxo a răspuns:

Nu ai nici Sifilis, nici Sida, stai linistit.