Salut. Incearca sa consumi multe lichide, minim 2 litri pe zi, sucuri, ceaiuri de plante. De asemenea, ar fi bine daca ai consuma iaurturi. Mai ajuta la reglarea tranzitului si fructele precum: prune, capsuni, cirese. Daca mama ta e medic, roag-o sa-ti ofere mai multe variante naturale. Medicamentele sunt o solutie intr-o situatie, dar, in general, afecteaza in alta parte. Insanatosire grabnica.
La mine este o senzatie ciudata ce nu am mai simtit-o pana acum ca si cand intestinele ar fi pline cu aer iar dimineata le simt grele ca si cand ar fi pline cu ceva solid, iar imediat dupa ce mananc cel mai mic lucru de exemplu un mar, doar ce am luat o inghititura din el si simt niste bolboroseli in intestine dar fara sa le elimin...
Buna! Ai mai aflat cumva care era problema? Aceleași simptome le am și eu acum și nimeni nu îmi găsește nimic.
Buna am avut si eu probleme cu constipatia si tot asa simteam "'bolboroseli'', spre deosebire de tine eu nu am fost la medic, bolborolesile acelea sunt de fapt niste goluri de aer pe care le inghitim cand mancam sau cascam.Nu stiu exact ce alimentatie aia dar iti recomand sa mananci cateva zile supa sau ciorba ce iti place, si iti recomand sa iti iei un ceai pentru digestie usoara exact asa scrie pe cutie si costa in jur de 5 lei.Pe mine m-a ajutat...aaa era sa uit daca in caz de iti vei cumpara sa incerci sa il bei fara zahar, sau daca nu poti iti pui foarte foarte putin. Sper sa iti fie de folos.