| alexfotbalpoli a întrebat:

Am de 2 ani cosuri... cu cat trec anii mai mult cu cate apar mai multe. in prezent am 13-14 ani si a inceput sa fie deja enervant, am pe frunte( inainte numai pe frunte aveam, si doar cateva) acum eu inceput sa apara si in jurun nasului si barbiei. Ce pot face? Am fost la o farmacie si am cerut o solutie anti acnee si a spus ca degeaba incerc sa scap de ele, e varsta pubertatii si degeaba dar totusi nu exista nici o solutie?
Pe la ce varsta o sa imi treaca acneea daca au inceput sa-mi apara pe la 11 ani ( in perioada asta foarte putine ).
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

HORMONII,isi fac de cap.Schimbarile din organismul tau,fac sa-ti iasa cosuri,sa-ti creasca puf pe barba si pubian,incepi sa te inalti, etc.
Tot ce poti face, este sa-ti ingrijesti tenul corect, sa nu mananci si sa nu bei excitante.
Daca o sa cauti pe GOOGLE, tastand cuvintele accnee+tratament+mancare+nerecomandata o sa gasesti mai multe detalii decat iti putem da noi.

| SimonaCristina a răspuns:

Din pacate farmacista are dreptate... Poti corecta putin cu solutii astringente cu acid acetilsalicilic, demachiaza-te corect, zilnic, nu atinge fata cu mainile murdare, evita alimentele picante, conservele, mezelurile. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Gatsby a răspuns:

Spalate cu apa rece pe fata

| DoolceDoolce a răspuns:

Trebuie să ai grijă de fața ta. Spală-te pe față în fiecare zi și dacă vrei să scapi de ele folosește niște cremă, zeamă de lămâie sau orice altceva ce te poate ajuta. Când eram mai micuță aveam aceeași problemă. Zeama de lămâie m-a ajutat.