| elamit a întrebat:

Am de cativa ani dureri ingrozitoare de cap, care duc la stari de voma, am fost la "medici"fiecare cu diacnosticul lui, nu stiu ce sa mai fac, astept sfaturi. mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Ai primit raspunsuri foarte competente, cauzele durerilor de cap sunt foarte numeroase. Tu trebuie sa fii capabila sa le descrii, localizare, intensitate, zona afectata. Si eu am avut dureri foarte mari de cap, pana la voma, am mers la diversi neurologi, ORL-isti, endocrinolog, mi-am facut encefalograma, degeaba. Eu locuiesc in Austria si am posibilitatea sa-mi fac controale adevarate. Pana la urma, la mine era vorba de depresie severa, de lunga durata. In urma tratamentului facut, durerile de cap au disparut.In concluzie, trebuie facut un control serios la un neurolog bun, asa cum ti-a recomandat roxanaa. Mai e o cauza, la femei, atunci cand nu au satisfactie sexuala, lucru pe care poti sa-l spui neurologului.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil sunt migrene. Daca am dreptate, nu ai cum sa scapi de ele (doar cu o viata echilibrata, fara oboseala, stress, ceea ce e aproape imposibil). Totusi, pentru certitudine, consulta un neurolog foarte bun si, eventual, fa un RMN (daca neurologul considera necesar).

Abh
| Abh a răspuns:

Si eu patesc la fel, am un colecist lenes, fa o ecografie abdominala, multe femei au malformatii ale vezicii biliare. Eu iau NO-SPA si Nurofen cand fac cate o dischinezie biliara.

| fabiola a răspuns:

Durerile de cap ascund in spatele lor o groaza de cauze! Nici un medic nu iti va spune imediat cauza.Este bine sa iti monitorizezi tu intensitatea durerii, in ce moment al zilei apare, locul dureros, felul durerii, medicamentul la care a cedat. Te mai sfatuiesc sa faci un cotrol si la ochi, daca aceste dureri le ai dimineata! Multa sanatate!

| arrriadna a răspuns:

Fii atenta CAND apar. Am o prietena in ac situatie (zace de cat ii este de rau) si durerile au inceput abia dupa ce a nascut. Pana la urma si-a dat seama ca medicii nu ii dibuiesc problema si... a descoperit ca ii apar numai in perioada de ovulatie, cauza fiind hormonala. Daca stii in ce conditii apar (dupa ce te superi/ stresezi/ nu mananci.) atunci ai un reper foarte important, ce poate fi un prim pas spree rezolvarea situatiei.

| BRG a răspuns:

Încearcă la un cabinet specializat pe reflexoterapie, o săp vezi că după cîteva ședințe te simți ca nouă.

| miauu a răspuns:

Asa are si mami meu
sunt migrene
ii trec ff greustraight face
poate de la stres suparari

| roxanaa a răspuns:

Buna. Un remediu"babesc" la indemana, (si eu sufar de migrene), este sa pui la fiert niste otet de mere. Inhalezi aburul si iei un paracetamol. Eu ajunsesem sa iau chiar si quarelin si tot nu cedau.Cauzele durerii de cap sunt atat de multe. spondiloza, sinuzita, ereditar, hormonal.Este cel mai bine sa mergi totusi la un neurolog. Unul bun este la Policlina Batistei. O doamna dr in varsta, Dr Verdes. Asta daca esti din Bucuresti.

| Marica_2964 a răspuns:

"mori cu migrena, nu mori de migrena" e o vorba la francezi.Si eu am, sunt tare sacaitioare, dar incerc sa le suport...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui lua in seama.traieste normal, si nu te stresa. uite eu azi am facut un chef, cu tot tratamentul lor.si gata.il iau de maine iarasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi de nu ai spondiloza cervicala sau infectie dupa ochii

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu datele de contact ale medicului neurolog la care am fost si eu acum ceva timp. Este din Bucuresti si pot spune ca face adevarate minuni :) Mai exact, gaseste solutii la probleme medicale ce nu au putut fi nici macar descoperite de alti medici cu aceeasi specialitate. Este vorba de siteul:

http://www.topmedica.ro

Puteti pune intrebari chiar pe site iar medicul va va raspunde in scurt timp. Succes :)

| georo2014 a răspuns:

Buna! Poti merge la

www.ClinicaNeurologie.ro

Au medici neurologi buni, iar clinica se afla in Bucuresti. Succes!