| IoanaIonuca a întrebat:

Am de ceva timp pe san, langa sfarc ceva bubita, ca si un cos. De fiecare data cand strang un pic, iese ceva ca si puroiul. Si se simte asa tare la atingere. Ma doare doar dupa ce storc. Ce poate fi? Mi-e putin frica, sper sa nu fie grav. Probabil saptamana asta ajung si la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ladyMillion a răspuns:

Este un cos, dupa toate indicatiile tale nu pare a fi altceva decat un cas...Cosurile astea ne surprind uneori cu locatia pe care si-o aleg, dar da, e posibil si acolo, nu te stresa laughing

| IoanaIonuca explică (pentru ladyMillion):

Chestia e ca il strang, iese din el, se face micut apoi dupa o zi-2 iar e mai marisor. Si e destul de tare cand il ating.
Stiu ca se fac in multe locuri ciudate, dar fiind o zona sensibila ma ingrijorez un pic. laughing

| Gabrriell a răspuns:

Trimite-mi o poza ca sa vad si iti zic ce ai.