E posibil sa te doara putin doar dupa ce trece anestezia, dar trece cu un Nurofen. Anestezia e locala, iti da cu un spray cu xilina la baza maselei, apoi injecteaza anestezicul. Anestezia dureaza cam doua ore. Dupa ce a fost facuta extractia nu ai voie sa mananci sau sa bei nimic, trebuie sa strangi pe pansament pentru a inchide rana.
Am avut si eu problema asta. Iti da cu un fel de spray cu nu stiu ce substanta si iti amorteste. Atunci nu te doare dar dupa cam 30 minute incepi sa simti durerea pronuntata ca trece efectul anesteziei.
O anestezie tzapana poate dura si o ora
In orice caz, dupa ce ti-o scoate, inca o sa ai falca amortita (simti ca ai o fata maaare-mare, dar de fapt nu e asa). Si nu poti sa scuipi ))
Nu te doare, doar ti se pare aiurea ca sta ala cu patentu in gura ta
Sa respiri pe nas!
Bafta!
Pai iti da cu spray, apoi iti da 1-2 injectii in gingie care nu dor deloc. Cat timp? Cam 10-15 minute.
http://robyym.wordpress.com
Eu astazi mi-am scos maseaua.iti face anestezie locala adica nu te doare cand o scoate doar in locul acela.anestezia o face cu un spray si ti-o scoate cu un patent. daca ai nevoie de scos maseaua scoat-o ca nu doare. dar sa nu bagi limba in spray ca see simte cand o scoate.eu asa am facut
narcuz întreabă: