| Lovely_9250 a întrebat:

Am deja 12 ani si nu imi apara cosuri stiu ca ar trebui sa ma bucur dar mi se pare naspa toate fetele di clasa mea au fata plina de cosuri iar eu nu dc ce se intamplacryingcryingcryingcrying:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Daca nu ai menstruatie, ar trebui sa astepti.
Daca ai, bucura-te ca nu esti plina de cosuri! Eu ma lupt cu ele... laughing
Daca esti nesigura intreaba un doctor. (de familie sau dermatolog).
Bafta!

| shtephie a răspuns:

Fii fericita ca nu ai acnee!winking

| RoxAnana a răspuns:

Esti inca la varsta care sau "poate" nu a intrat inca in pubertate. orice organism difera. bucura-te acum cat mai poti ca pe urma nu vei stii cum sa scapi de ele. o data cu aparitia menstrei vei avea si cosuri asa ca repet:bucura-te cat mai potibig grin

| Buttercup30 a răspuns:

rolling on the floornaspa fata!

| scully a răspuns:

Aww ce nasol o fi sa n-ai cosuri...rolling on the floor
NOROCOASO mie de la 12 ani au inceput sa-mi apara si am acum o groaza! si cand ma uit la colegele mele carora le apare un cos din an in Paste imi plesnesc venele de ciuda!laughing
succes si poate intr-o zi vei intelege de ce zicem noi toti ca esti norocoasa.winking

| pinkrulz1994 a răspuns:

Stai linistita...nu te gandi ca daca ai 12 ani vaaai ce multi ani ai. mie spre exemplu mi-a venit ciclul la 14 ani jum. e normal ca la 12 ani sa nu se vada inca hormonii din tine...mai asteapta happy

| ForbiddenLove a răspuns:

DOAMNE! Ar trebui sa fii foarte fericita
eu nu stiu cum sa scap de ele! Serios vobesc.
Sunt pe a 8-a si prietenele mele nu au cosuri...eu am fata plina!
Si prietenele mele care sunt acum pe a 9-a nu au avut atatea cosuri cum am eu. Le mai apareau unu din cand in cand laughing. Deci esti foarte norocoasa laughing

| PeAcE a răspuns:

E ceva normal! Organismele difera de la unu la altu si nu e neaparata nevoie sa ai cosuri ca celelalte!

Ar trebui sa te bucuri.asta nu e un motiv de ingrijorare!

| happy05 a răspuns:

Dmne... ce "problema" ai tu... bucura-te sincer iti spun cand o sa-ti apara nu o sa stii cum sa mai scapi de ele rolling eyes

| stefania_3113 a răspuns:

Nu te speria! fiecare fata are felul ei de a fi, nu toate st la fel, stai calma nici mie nu mi'au aparut pana la 12 ani asa ca stai calma ca am 12 ani si bukuratebig grin:papa pupbig grinbig grin