| jcktmp a întrebat:

Am descoperit acum vreo 2 luni o umflătură la nivelul gâtului care mă doare atunci când o ating, ce credeți ar trebui să fac? Am încercat cu tot felul de creme dar nu dispare deloc... Și vă rog să nu-mi ziceți să merg la doctor, mi-e rușine să le spun părinților!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medic, fiindca nu ajuta nici o crema de pe pamant!
Tu ai un ganglion limfatic care semnaleaza ca exista o infectie mare in corp sau posibil o tumoare.

Spune imediat parintilor si fugi la investigatii medicale, ca nu este de glumit si nici rusine sa spui acest lucru, dimpotriva, este URGENT sa se poate actiona imediat.

| johnnny123 a răspuns:

Cum adică "îți este rușine să le spui părinților"? Ce este rușinos la o problemă medicală? Nu crezi că părinții tăi preferă să-ți cunoască problemele, ca să poată face ceva în privința lor?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce rusinea asta sa mergi la medic?
Daca ai o problema de sanatate, te duci sa o rezolvi!
Nu e nimic rusinos sa fii sanatos, rusinos e sa ignori problemele de sanatate si apoi sa te plangi de ele!

Spune-le parintilor ca trebuie sa mergi la medicul de familie. Hai, fuguta!
La nivelul gatului sunt mai multi ganglioni limfatici, iar inflamatia lor semnalizeaza un blocaj, o problema de sanatate. Trebuie vazut urgent ce problema ai!

| Cipi1212 a răspuns:

Poate fi un furuncul?