Te-ai curentat mai mult ca sigur la curent de 9 volti. Fii fara grija. Daca erai la 220 miroseai a porc. Data viitoare fii mai atent, ca efectele curentarii sunt pe moment, adica mori.
Nu o sa patesti nimic stai linistit.
Daca era sa patesti ceva, pateai cand ai atins placa. Dar fi mai atent deoarece este foarte periculos.curentul are 2 faze, faza si nul. Daca atingi nulul nu se intampla nimic, daca atingi faza si nu esti izolat de pamant te zguduie putin si te amorteste dar daca atingi faza si nulul in acelasi timp esti mort, deci mare grija.
Oricum daca ai probleme cardiace trebuie sa fi foarte atent la fazele astea deoarece te poate afecta cel mai mic soc.
Si crede-ma ca la 2 curentari nu esti obisnuit...eu la viata mea m-am curentat de cel putin 25-30 ori si tot ma sperii cand mi se mai intampla
Nu se poate intampla nimic rau in continuare, dar putea sa se intample atunci, asa ca pe viitor fii mai atent si mai prevazator si nu mai baga mainile prin locuri expuse la tensiuni periculoase. Citeste inainte de a atinge cu mana si unde nu esti sigur sau nu scrie nimic deconecteaza de la priza in primul rand, dupa aceea i-ti bagi unghiile pe acolo,
Mama daca iti zic ce am facut de craciun aveam o instalatie rupta stecheru era rupt am legat stecheru de instalatie si nu era izolat era lita am tinut litele de la stecher si instalatie si am bagat in priza stecheru si m-am facut negru la fata masca ))) de abia s-a luat negreala aia